175g gula kastor
BAHAN B:
370g tepung superfine
80g tepung hoenkwe
50g tepung kastad
1/2 tsp Baking powder
1/2 tsp Soda bicarbonat
BAHAN C:
125g serbuk hazelnut
75g serbuk gajus
50g chocolate rice
BAHAN B:
370g tepung superfine
80g tepung hoenkwe
50g tepung kastad
1/2 tsp Baking powder
1/2 tsp Soda bicarbonat
BAHAN C:
125g serbuk hazelnut
75g serbuk gajus
50g chocolate rice
CARANYA:
Pukul bahan A mentega, shortening dan gula hingga lembut.
Ayak bahan B. Masuk sedikit2 dalam adunan mentega.
Akhir sekali masukkan bahan C. Uli adunan sehingga menjadi doh,
canai dan terap ikut suka bentuk.
Bakar 160C sehingga masak.
Hiasan: Kuning telur chocolate rice.
Tiada ulasan:
Catat Ulasan